06 - 255 755 75
info@pax-mediation.nl

Over Pax

PAX NALATENSCHAPSBEGELEIDING & MEDIATION
onafhankelijk & betrokken

Mijn naam is Marja van Dalen en ik woon in Dongen. Organiseren, structureren en prioriteiten stellen is me op het lijf geschreven. Deze kwaliteiten kwamen me goed van pas bij het draaiende houden van mijn gezin met drie prachtige kinderen, in combinatie met een verantwoordelijke administratieve baan. Toch miste ik het échte contact met mensen en het bieden van ondersteuning op een meer betrokken niveau.
In mijn naaste omgeving hoor ik mensen regelmatig vertellen over de zoektocht op onbekend terrein als ze een erfenis moeten afhandelen. Helaas is er vaak niets geregeld, dus waar moet je beginnen? Hoe zorg je ervoor dat het correct gebeurd? Bovendien, hoe voorkom je dat er na een overlijden onenigheid tussen de erfnamen ontstaat wanneer een familie er samen niet uitkomt? Herkenbare vragen, waar ik zelf graag hulp bij had gehad. 
Dit motiveerde me de beroepsopleidingen tot erkend nalatenschapscoach en registermediator te volgen, en ik merkte dat alle spreekwoordelijke puzzelstukjes op hun plaats vielen. Vanuit dat gevoel ben ik in 2019 gestart met mijn praktijk ‘PAX Nalatenschapsbegeleiding & Mediation’, waarbij de naam ‘PAX’ staat voor de Romeinse godin van de vrede.
Eén deskundig aanspreekpunt, als nalatenschapscoach, bij zowel het opstellen van een persoonlijk levensdossier als voor begeleiding bij het respectvol en zorgvuldig afwikkelen van een nalatenschap.
Daarnaast breng ik, als onafhankelijk mediatior, bij een conflict de communicatie tussen partijen weer op gang en begeleid ik hen bij het vinden van een werkbare en blijvende oplossing. Het blijkt een prachtige combinatie, te werken voor en met mensen. Mijn werkwijze kenmerkt zich in een doelmatige en gestructureerde aanpak. Persoonlijk, integer en in alle rust bied ik u als gecertificeerd nalatenschapscoach en registermediator een helpende hand, daar sta ik voor! Mijn werkterrein ligt in de regio’s Midden-en West-Brabant en Zuid-Holland.


Het lidmaatschap van het ADR International Register en het ICR (International Coaches Register) biedt u de zekerheid van deskundige en objectieve ondersteuning